Sky S.T. - Vigyázat! ​Jövök! (Vigyázat! 1.)

 


Köszönöm ezt a könyvet a Magyar Könyv is Magyar Termék mozgalomnak, a Helma Kiadónak, Dvariecki Bálintnak.

Rövid betekintés a könyvbe:

Ditte romantikus szerelmes regényeket ír ahol minden tökéletes. A főhősnőnek nem szalad a harisnyája, a főhősnek nem csámpás a lába, és persze élnek boldogan míg meg
nem halnak.
A valóság viszont egy kicsit más. Ahol Ditte megfordul, ott a férfiak….. törik kezüket, lábukat. A postást letarolja a kapuval, a gyertyafényes vacsorán felgyullad az asztalterítő, és az orvosokat sem kíméli a kórház sürgősségi osztályán. Ráadásul még Sátánnal, a szomszéd macskájával is élet-halál harcot kell vívnia a betevő pizzájáért.
Ám egyszer utoléri őt is a szerelem. A kérdés csak az, hogy Adam túléli-e a Dittével való találkozást?
Ha szeretsz felhőtlenül szórakozni, önfeledten nevetni, ez a könyv neked íródott.

Értékelésem: 🌟🌟🌟🌟🌟
„Vigyázat! Jövök!” egy vidám és szórakoztató regény, melyet Sky S. T. készített elénk. A könyv középpontjában Ditte romantikus történetei állnak, melyekben minden tökéletesnek tűnik. Azonban a valóság nem mindig olyan rózsaszín, mint Ditte regényeiben. Ahol Ditte megjelenik, ott mindenféle katasztrófák és balesetek történnek a férfiakkal: eltörik a kezük, lábuk, vagy éppen elesnek. Még a postás sem menekülhet a kapuval való találkozástól, és még az orvosok sem kímélik meg az életmentő munkájuk során. Mindezek mellett Ditte-nek még Sátánnal, a szomszéd macskájával is meg kell küzdenie az életért, amikor a pizzáját próbálja elcsenni.
Azonban egyszer csak megtörténik a csoda, és a szerelem eléri Ditte-t is. Az igazi kérdés az, hogy Adam túléli-e a találkozást Ditte-vel?
„Vigyázat! Jövök!” egy olyan könyv, amelyet azoknak ajánlok, akik szeretnek felhőtlenül szórakozni és önfeledten nevetni. Sky S. T. humorral és fantáziával meséli el Ditte és Adam történetét, és garantálja, hogy minden oldalon meglepetésekkel és szórakozással találkozunk. Ha szeretnél kikapcsolódni és jókedvre derülni, akkor ez a regény neked íródott.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Juhász Judit - Rozmaringkulcs

Ria Anne Donovan - Túlvilági ​barátság

Juhász Judit - Hová ​lett Eszter?