Sky S.T. - A ​szomszédom egy jó pasi! (Jó pasi 1.)

 



Köszönöm ezt a könyvet a Magyar Könyv is Magyar Termék mozgalomnak, a Helma Kiadónak, Dvariecki Bálintnak.

Rövid betekintés a könyvbe:

A szomszédom tényleg egy jó pasi, van szemem, látom.
De a kihívás, az Gio, aki egyet lép előre majd kettőt hátra. A barátaim nem értik, hogy miért szaladok olyan szekér után, ami nem vesz fel, csak az öcsém tudja, hogy hajt a kihívás. Mióta elhagytam a kis falut, ahol felnőttem, még soha senki nem utasított vissza. A fogadást ugyan elvesztem, de a szomszédom szerelmét végre elnyerem.
Egy baj van csupán: a szomszédom titkolja előttem a családi nevét.
Szívmelengető történet szerelemről, barátságról és az emberi hülyeségről, ami határtalan. Kitalált történet, de ha magadra ismersz, az talán mégsem a véletlen műve (hahaha).

Értékelésem: 🌟🌟🌟🌟🌟

Sky S.T. könyve, a „Jó pasi 1.” egy izgalmas és szórakoztató olvasmány. A regény folyamatosan tartja az olvasók figyelmét és izgalmas fordulatokkal teli. Az írónő remekül írja le a karaktereket, ami segít az olvasóknak azonosulni velük és beleélni magukat az eseményekbe. Az egyetlen negatívumot a szomszéd családi nevének titkolása jelenti, amely sok olvasó számára lehet zavaró. Azonban ez a hiányosság nem rontja le az összhatást, amelyet az olvasók a könyvről kapnak.

Összességében a Sky S.T. könyve izgalmas és figyelemfelkeltő olvasmány, amelyet bátran ajánlhatok mindenkinek, aki szereti a romantikus történeteket.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Juhász Judit - Rozmaringkulcs

Ria Anne Donovan - Túlvilági ​barátság

Juhász Judit - Hová ​lett Eszter?