Kerekes Ivett Kriszta: Azután (Azok az Idők 1.)

Köszönöm ezt a könyvet a Magyar Könyv is Magyar Termék mozgalomnak, a Helma Kiadónak, Dvariecki Bálintnak.

Rövid betekintést a könyvbe:

Épphogy tizenhat évesen az embernek az a dolga, hogy az egész világgal harcoljon. Ezzel elméletben Lia is egyetértett; csakhogy arra nem készült, hogy az a világ egy pandémia utáni összeomlásból felemelkedő anarchista rendszer lesz.
Amiben az olyan kérdések kerülnek középpontba, minthogy mi a fontosabb: A szabadság vagy az emberiség jövője? Mit lehet feláldozni a biztonságunkért? A kényelmünket? Az egyéniségünket? Az emberségünket?
Mi az, ami már elfogadhatatlan?
Lia több, mint két év alatt találja meg az egyetlen fontos választ. Hogy nem hajlandó tétlen tűrni, hogy mások a szeretteit fenyegessék.
Akkor sem, ha a világ akkor így működik.
Úgyhogy a világnak meg kell változnia…

Értékelésem:🌟🌟🌟🌟🌟
Kerekes Ivett Kriszta "Azután" című regénye egy lenyűgöző és lebilincselő történet a túlélésről, a szabadságról és az emberiességről egy olyan világban, ahol az életnek újra kell találnia az egyensúlyt egy összeomlást követő rendszerben.

A történet középpontjában a tizenhat éves Lia áll, aki az emberi természet erejét és elszántságát testesíti meg. Amikor a világ pandémia utáni káoszba süllyed, Lia kénytelen megtapasztalni, hogy az emberiség mennyire sebezhető, és milyen nehéz döntéseket kell meghoznia a túlélés érdekében. A regény mélyrehatóan feszegeti a határokat a szabadság, az emberi értékek és a kollektív jövő között, és az olvasót arra készteti, hogy saját magát is szembesítse ezekkel a kérdésekkel.

Kerekes Ivett Kriszta remekül megtervezett világot épít fel a regényben, amelynek hátterében egy intenzív és izgalmas politikai és társadalmi konfliktus húzódik meg. A karakterek mélyen kidolgozottak és hitelesek, így az olvasó könnyen azonosulhat velük és elmerülhet a cselekményükben.

Az írónő stílusa sodró lendületű és izgalmas, így a regény olvasása gyors és élvezetes. A cselekmény tele van váratlan fordulatokkal és izgalmas eseményekkel, ami fokozza az olvasás élményét.

"Azután" nem csak egy szórakoztató és izgalmas könyv, hanem olyan kérdéseket is felvet, amelyek a való életben is fontosak és aktuálisak. Az írónő bátran kutatja a túlélés, az emberiesség és a szabadság közötti összefüggéseket, és mindezt egy lenyűgöző regénybe csomagolja.

Ajánlom az "Azután" című könyvet mindazoknak, akik izgalmas, gondolatébresztő és mélyen emberi történetekre vágynak, és akik szeretik az olyan regényeket, amelyek még a könyv letételét követően is hosszan velük maradnak. Kerekes Ivett Kriszta képessége, hogy elgondolkodtató és izgalmas regényt alkotott.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Juhász Judit - Rozmaringkulcs

Ria Anne Donovan - Túlvilági ​barátság

Juhász Judit - Hová ​lett Eszter?